Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κεφαλονια / ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 03/02/14 - YouTube - Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά.

×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια. Λευκαδα μακησ φορτεσ παναγησ καππατοσ βουλευτής κεφαλονιάς και ιθάκης πιν πρεβεζα πτησεισ 2020 πτησεισ 2021 σεισμοι τουρισμοσ τουρκία υγεια φωτιεσ.

Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. Î
Î"Î'ΜΟΥΛΙÎ'ΝÎ'ΤÎ': ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ'Σ ΙÎ'ΠΩΝΙÎ'Σ from 4.bp.blogspot.com
Συνοπτικά για τον μεγαλο σεισμο του 1953 που ισοπεδωσε. 7,2 ρίχτερ και η μισή κεφαλονιά γκρεμίζεται! Έγινε ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 6,8 ρίχτερ, με επίκεντρο βορειοδυτικά της ζακύνθου. Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά. Την τρίτη 11 αυγούστου, ώρα 5.32 π.μ. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κεφαλονιά.

Έγινε ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 6,8 ρίχτερ, με επίκεντρο βορειοδυτικά της ζακύνθου.

Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. Συνοπτικά για τον μεγαλο σεισμο του 1953 που ισοπεδωσε. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Λευκαδα μακησ φορτεσ παναγησ καππατοσ βουλευτής κεφαλονιάς και ιθάκης πιν πρεβεζα πτησεισ 2020 πτησεισ 2021 σεισμοι τουρισμοσ τουρκία υγεια φωτιεσ. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 . Την τρίτη 11 αυγούστου, ώρα 5.32 π.μ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . 7,2 ρίχτερ και η μισή κεφαλονιά γκρεμίζεται! Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κεφαλονιά. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά.

Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Έγινε ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 6,8 ρίχτερ, με επίκεντρο βορειοδυτικά της ζακύνθου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια.

7,2 ρίχτερ και η μισή κεφαλονιά γκρεμίζεται! Κεφαλονιά: Η νύφη έφτασε κρατώντας... καραμπίνα!
Κεφαλονιά: Η νύφη έφτασε κρατώντας... καραμπίνα! from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά. 7,2 ρίχτερ και η μισή κεφαλονιά γκρεμίζεται! Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κεφαλονιά. Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του .

Λευκαδα μακησ φορτεσ παναγησ καππατοσ βουλευτής κεφαλονιάς και ιθάκης πιν πρεβεζα πτησεισ 2020 πτησεισ 2021 σεισμοι τουρισμοσ τουρκία υγεια φωτιεσ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 . Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κεφαλονιά. All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Λευκαδα μακησ φορτεσ παναγησ καππατοσ βουλευτής κεφαλονιάς και ιθάκης πιν πρεβεζα πτησεισ 2020 πτησεισ 2021 σεισμοι τουρισμοσ τουρκία υγεια φωτιεσ. Την τρίτη 11 αυγούστου, ώρα 5.32 π.μ. Έγινε ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 6,8 ρίχτερ, με επίκεντρο βορειοδυτικά της ζακύνθου. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 . 7,2 ρίχτερ και η μισή κεφαλονιά γκρεμίζεται! Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Την τρίτη 11 αυγούστου, ώρα 5.32 π.μ.

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κεφαλονιά. ΣΕΙΣΜΟΣ 1953 ΖÎ'ΚΥΝΘΟΣ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ' ΙΘÎ'ΚΗ - YouTube
ΣΕΙΣΜΟΣ 1953 ΖÎ'ΚΥΝΘΟΣ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ' ΙΘÎ'ΚΗ - YouTube from i.ytimg.com
Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Συνοπτικά για τον μεγαλο σεισμο του 1953 που ισοπεδωσε. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 .

All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,7 . Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά. All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. 12 αυγούστου 1953 και το ιόνιο που τρεις μέρες τώρα ξυπνάει από τους σεισμούς, νιώθει τον ισχυρότερο: Λευκαδα μακησ φορτεσ παναγησ καππατοσ βουλευτής κεφαλονιάς και ιθάκης πιν πρεβεζα πτησεισ 2020 πτησεισ 2021 σεισμοι τουρισμοσ τουρκία υγεια φωτιεσ. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. Συνοπτικά για τον μεγαλο σεισμο του 1953 που ισοπεδωσε. Την τρίτη 11 αυγούστου, ώρα 5.32 π.μ. ×σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.

Σεισμοσ Κεφαλονια / ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ' ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 03/02/14 - YouTube - Δυτική ελλάδα και τότε έγινε ο μεγαλύτερος σεισμός (πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ) στις 12 αυγούστου με επίκεντρο τη κεφαλονιά.. Σε αυτο το αλμπουμ θα βρουμε πολλες φωτογραφιες απο τον σεισμο εκεινον τον αυγουστο του 1953. Έγινε ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 6,8 ρίχτερ, με επίκεντρο βορειοδυτικά της ζακύνθου. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά στις 15:27 το μεσημέρι της παρασκευής (19/11), με το επίκεντρό του να είναι κοντά στο αργοστόλι . 12 αυγούστου 1953 και το ιόνιο που τρεις μέρες τώρα ξυπνάει από τους σεισμούς, νιώθει τον ισχυρότερο: All posts tagged σεισμοσ κεφαλονια.